بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
رایزن فرهنگی ایران در بوسنی و هرزگوین گفت: باور عمومی مسلمانان بوسنی و هرزگوین همچون مسلمانان بسیاری از نقاط جهان این است که حج یک نقطه عطفی در زندگی معنوی انسان و تحول معنوی در مسیر دینداری است.
در متون دینی و سخنان بزرگان و علما همواره بر موضوع وحدت و همگرایی امت اسلام تاکید شده است که حضور مسلمانان جهان در کنگره عظیم حج نماد و نمونه عملی وحدت است. مسلمانان سراسر جهان که از گستره جغرافیای متنوع حدود یک ماه در کنار هم همزیستی دارند، قدرت و عظمت این پیوند را به نمایش می گذارند. مسلمانان بوسنی و هرزگوین نیز همچون مسلمانان دیگر کشورها، فریضه حج را نقطه عطفی در زندگی معنوی و تحولی در مسیر دینداری می دانند.
محمدحسین انصاری، رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در بوسنی و هرزگوین با اشاره به اینکه آداب و رسوم مشترکی که در ایام حج میان همه مسلمانان رواج دارد، موجب همگرایی فرهنگی میان مسلمانان می شود، گفت: این آداب و رسوم طی سالیان متمادی بومی سازی شده و با فرهنگ بومی و عرف اجتماعی کشورهای مختلف همسان سازی شده اما وجوه اصلی و کلی آن در سراسر دنیا شباهت های زیادی دارد.
رایزن فرهنگی ایران در بوسنی و هرزگوین گفت: از دیرباز فریضه حج در بوسنی و هرزگوین نه تنها صرفاً یک فریضه دینی بوده بلکه به عنوان یک آیین عمیقا عبادی و روحانی شناخته شده است.
وی با بیان اینکه باور عمومی مسلمانان بوسنی و هرزگوین همچون مسلمانان بسیاری از نقاط جهان این است که حج یک نقطه عطفی در زندگی معنوی انسان و تحول معنوی در مسیر دینداری است، افزود: مسلمانان بوسنی در واقع بوشنیاک ها این عبارت را استفاده می کنند که فردی که قصد دارد به سفر حج برود باید حافظ حج خودش باشد؛ یعنی پیش از آغاز سفر حج و از زمانی که قصد می کند عازم این سفر شود و پس از آن تغییراتی در زندگی اش ایجاد و بعد معنوی را در کردار و رفتار خود تقویت کند.
انصاری افزود: به همین جهت در گذشته مردم بوسنی و هرزگوین سفر حج را به دوران سالمندی و بازنشستگی موکول می کردند که پختگی لازم در زندگی فردی شان ایجاد شود اما طی سالیان اخیر ترکیب جمعیتی زائران بوسنیایی دستخوش تغییر شده و امروزه بیشتر قشر جوان، تحصیلکرده، اساتید دانشگاه، پزشکان، سیاستمداران، تاجران و ورزشکاران راهی حج می شوند.
رایزن فرهنگی ایران در بوسنی و هرزگوین با تاکید بر اینکه این افراد با جایگاه اجتماعی بالایی که دارند نقش مهمی در الگوسازی دینی و اجتماعی در جامعه بوسنی ایفا می کنند، اظهار داشت: هزینه سفر حج برای مردم بوسنی و هرزگوین حدود مبلغ پنج تا 6000 یورو است لذا قشر خاصی از جامعه و کسانی که به استطاعت مالی رسیدند می توانند در این فریضه شرکت کنند. در واقع سالانه حدود 1000 نفر از این کشور در این برنامه و کنگره بزرگ مذهبی شرکت می کنند.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}